F1 kijken bij ViaPlay 14% duurder

F1 kijken bij ViaPlay 14% duurder

februari 15, 2023 Uit Door admin

F1 kijken bij ViaPlay 14% duurder

F1 kijken bij ViaPlay 14% duurder – Zondag 5 maart gaat het nieuwe seizoen van start. Een abonnement via streamingdienst Viaplay is wel wat duurder geworden. Per februari kost Viaplay 15,99 euro per maand, wat een prijsstijging van 14 procent is.

Belangrijk om te weten is dat het jaarabonnement vanaf 1 februari duurder wordt. De prijsstijging voor het maandabonnement gaat op 28 februari in.

F1 TV goedkoper

Bij F1 TV kan je relatief goedkoop Formule 1 kijken. F1 TV heeft twee abonnementsvormen. De goedkoopste, F1 TV Access kost slechts €2,99 per maand of €26,99 per jaar. Hiermee kun je echter niet live naar de races kijken en zijn er enkele andere beperkingen (geen livestream van de F2, F3 en Porsche supercup en geen toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio). Het is dus enkel een manier om races terug te kijken. Voor het tweede abonnement, F1 TV Pro, betaal je €7,99 per maand. Je krijgt echter 32% korting op een jaarabonnement tegen €64,99 in plaats van (12 x €7,99 =) €95,88. Met die keuze bespaar je dus €30,89 per jaar.

F1 kijken bij ViaPlay 14% duurder

Verschil tussen ViaPlay en F1 TV Pro

ViaplayF1 TV Pro
Prijs€15,99 per maand of €125,88 per jaar (€10,49 per maand)7,99 per maand of €64,99 per jaar (omgerekend €5,42 p/m)
AanbodFormule 1, voetbal, films/series en meerFormule 1 (+ voorprogramma), Formule 2, Formule 3, Porsche supercup
CommentaarUitgebreid Nederlands teamNederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees
Aantal apparatenIngelogd bij 5 tegelijkIngelogd bij 6 tegelijk
Aantal schermenMaximaal 2 schermen tegelijkMaximaal 1 scherm voor streamen race

Formule 1 kijken via een gratis stream

Nu onze Nederlandse Formule 1 topper Max Verstappen schittert tijdens de Grand Prix races word het steeds leuker om te kijken. Het net loopt vol met gratis streamlinkjes. In dit artikel proberen we je wegwijs te maken in de doolhof van zowel abonnementen als gratis sportstreamlinkjes!

Gratis Formule 1 streams

Na de standaard abonnementen kom je in het gebied van gratis live streams. Je komt van alles tegen maar welke diensten leveren een stream van goede kwaliteit.

Sportstream24

Sportstream24 is een website met heel veel gratis sportlinkjes. De site heeft een selectie voor de bezoekers gemaakt van de beste gratis streamlinkjes. Je hoeft hier dus niet lang zoeken om gratis naar een wedstrijd te kijken. De websitebeheerder(s) delen linkjes van goede tot uitstekende kwaliteit. Om een Formule 1 race te kijken kan je daar prima terecht! Kijk hier gratis Formule 1!

Vecdn

Je kan ook kijken bij Vecdn. De kwaliteit van de streams ligt bij Vecdn iets hoger dan op He’s Goal. Je kunt naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal of een andere sport kijken via deze site. Via deze link kijk je gratis!

TotalSportek

Bij TotalSportek wordt er per GP uitgelegd hoe het gratis streamen werkt. Bovendien zijn deze streams zeer stabiel. De kwaliteit is meetstal wel wat minder. Klik hier om te beginnen met kijken!

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!