F1 Live GP Hongarije derde vrije training

F1 Live GP Hongarije derde vrije training

juli 30, 2022 Uit Door admin

F1 Live GP Hongarije derde vrije training

Zaterdag 30 juli 13.00 uur. F1 Live GP Hongarije derde vrije training. Kijk de vrije trainingen hier live! KIJK HIER NU LIVE! Bekijk hier tevens het tijdschema en de gratis streamlinkjes! Wil je niets van de dertiende Grand Prix van het seizoen? Kijk hier alle trainingen, de kwalificatie en op zondag 31 juli om 15.00 uur de Formule 1 Grand Prix van Hongarije 2022.

F1 Live GP Hongarije 2022 Tijdschema

Het programma voor de Grand Prix van Hongarije 2022 ziet er als volgt uit: Vrijdag 29 juli 14.00 uur 1e vrije training, 2e vrije training 17.00 uur. Zaterdag 30 juli 13.00 uur 3e vrije training, 16.00 uur kwalificatie. Zondag 31 juli 15.00 uur Formule 1 Grand Prix van Hongarije.

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 Live GP Hongarije derde vrije training

Kijk hier live!
LINK 1 – LINK 2
LINK 3 – LINK 4

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!