F1 Online Kijken: De beste gratis streams!

F1 Online Kijken: De beste gratis streams!

april 2, 2022 Uit Door admin

F1 Online Kijken: De beste gratis streams!

F1 Online Kijken: De beste gratis streams! – Nu onze Nederlandse Formule 1 topper Max Verstappen schittert tijdens de Grand Prix races word het steeds leuker om te kijken. Het net loopt vol met gratis streamlinkjes. In dit artikel proberen we je wegwijs te maken in de doolhof van zowel abonnementen als gratis sportstreamlinkjes!

Legaal kijken met abonnement

In het verleden werden Formule 1 races uitgezonden via de kanalen van de BBC, Veronica en Ziggo. Echter gingen de rechten later naar ViaPlay. Je kan een abonnement bij ViaPlay afsluiten en deze delen met 5 vrienden. Echter kan je maar met twee verbindingen tegelijkertijd kijken.

F1 Online Kijken: De beste gratis streams!

Gratis Formule 1 streams

Na de standaard abonnementen kom je in het gebied van gratis live streams. Je komt van alles tegen maar welke diensten leveren een stream van goede kwaliteit.

Sportstream24

Sportstream24 is een website met heel veel gratis sportlinkjes. De site heeft een selectie voor de bezoekers gemaakt van de beste gratis streamlinkjes. Je hoeft hier dus niet lang zoeken om gratis naar een wedstrijd te kijken. De websitebeheerder(s) delen linkjes van goede tot uitstekende kwaliteit. Om een Formule 1 race te kijken kan je daar prima terecht! Klik hier om gratis Formule 1 te kijken!

He’s Goal

Kies voor Formule 1, en klik vervolgens op de actuele link. Zorg dat je op het rode kruisje klikt om de stream te beginnen en gratis te kijken. Naast Formule 1 zenden ze hier ook veel voetbalwedstrijden uit. Klik hier om gratis te kijken!

Vecdn

Je kan ook kijken bij Vecdn. De kwaliteit van de streams ligt bij Vecdn iets hoger dan op He’s Goal. Je kunt naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal of een andere sport kijken via deze site. Klik hier om gratis te kijken!

TotalSportek

Bij TotalSportek wordt er per GP uitgelegd hoe het gratis streamen werkt. Bovendien zijn deze streams zeer stabiel. De kwaliteit is meetstal wel wat minder. Klik hier om te beginnen met kijken!

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!