Formule 1 GP Miami programma

Formule 1 GP Miami programma

april 29, 2024 Uit Door admin

Formule 1 GP Miami programma – Zondagavond 5 mei staat al weer de zesde Grand Prix op het programma. Een heel weekend racen op het Miami International Autodrome in Miami. Bekijk hier het volledig programma en kijk live alle races gratis via onderstaande streamlinkjes!

Formule 1 GP Miami programma

Het programma voor de F1 GP van Miami ziet er als volgt uit:

Vrijdag 3 mei om 18.30 uur de enige vrije training van start. Vervolgens gaan de rijders om 22.30 uur van start voor de tweede Sprint Shootout van het seizoen. Zaterdag 4 mei staat dan om 18.00 uur de Sprint Race op het programma gevolgd door de kwalificatie om 22.00 uur. Zondagavond 5 mei staan de teams om 22.00 uur klaar voor de Formule 1 Grand Prix van Miami.

Kalender 2024

De Formule 1 kalender voor 2024 gaat op 2 maart van start in Bahrein en zal op 8 december worden afgesloten met een race in Abu Dhabi.

Kijken met abonnement

Bij sportzender ViaPlay kan je voor diverse sportwedstrijden terecht. De zender schotelt je o.a. voetbal (Bundesliga, Premier League), volleybal, formule 1, darten, hockey, rugby enz. voor. De meeste wedstrijden worden live via je tv app of via internet uitgezonden. Heb je geen abonnement op ViaPlay? Klik dan hier om een abonnement af te sluiten! Naast sportkanaal ViaPlay is het ook mogelijk om via de site Formula1 de Grand Prix te kijken. Hiervoor moet je eveneens een abonnement afsluiten. Wil je liever via een andere online streamingdienst kijken (soms gratis)? Lees dan verder onder deze advertentie en kies één van de linkjes uit om naar één van deze pagina’s te gaan! (Let op wij zenden zelf geen wedstrijden uit maar plaatsen slechts linkjes!)

Gratis online kijken

De meeste wedstrijden zijn (online) live te zien via een legaal streaming kanaal. Naast de legale kanalen is het ook mogelijk om te kijken naar kanalen die geen licentie hebben om de wedstrijden uit te mogen zenden. We hebben voor jou meerdere online linkjes gevonden waar je live en soms zonder kosten kan kijken. Klik op onderstaande linkjes om rechtstreeks naar de online kanalen te gaan! (Let op wij zenden zelf geen wedstrijden uit maar plaatsen slechts linkjes!)

Livestream F1 GP Miami 2024

Je hoeft geen enkele training, kwalificatie of race te missen
HIER KIJK JE LIVE!
VIAPLAY TVZIGGO TVKPN TVFORMULA1 TV

HIER KIJK JE GRATIS!

Linkjes naar de live stream pagina’s zijn HIER, HIER, HIER en HIER te vinden

Je hoeft in het nieuwe Formule 1 race seizoen dus niets te missen. Hier ben je tijdens alle races op het juiste adres!

GRATIS SPORT KIJKEN!

Sportstream24

Er zijn heel veel websites die linkjes plaatsen om gratis online sportwedstrijden te kunnen kijken. De beste streamlinkjes kan je vinden bij Sportstream24. Sportstream24 heeft zelf geen licentie om uitzendingen aan te bieden maar je kan er wel de beste linkjes vinden.

Streamplayer24

Bij Streamplayer24 kan je net als bij Sportstream24 veel linkjes vinden om je favoriete sportwedstrijden gratis te kijken. Via deze website kom je bij de beste streamlinkjes terecht. Je kan hier gratis kijken naar uitzendingen met een uitstekende beeldkwaliteit.

F1 Live

Voor de Formule 1 liefhebbers is er Formule 1 Live. Het beste kanaal om via gratis beschikbare linkjes naar alle Formule 1, 2 en 3 races te kijken. Tevens kan je bij F1 Live alle uitslagen en klassementen terug vinden.