Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2022 Live

Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2022 Live

juli 9, 2022 Uit Door admin

Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2022 Live

Zondag 10 juli vanaf 13.55 uur Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2022 Live. Kijk hier de voorbeschouwing en de F1 GP van Oostenrijk live! KIJK NU LIVE!

Kan Max zijn zegereeks voort zetten?

Na een weekend met vrije trainingen, een kwalificatie en een sprintkwalificatie is het vandaag op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijd voor de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk 2022. Vandaag komt er antwoord op de vraag of Max Verstappen zijn zegereeks voort kan zetten op de eigen Red Bull Ring. Aan het einde van deze zondagmiddag zullen we het weten. Voorlopig staat Max stevig bovenaan de lijst met 189 punten. Zijn teamgenoot Sergio Perez volgt met 151 punten op de tweede plaats. Ferrari coureur Charles Leclerc staat met 145 punten op plek drie. Carlos Sainz, eveneens team Ferrari volgt met 133 punten.

Programma:

Het programma voor de Grand Prix van Oostenrijk ziet er als volgt uit: Zondag 10 juli 08.25 uur Formule 3 race, 09.55 uur Formule 2 race, 11.40 uur Porsche Supercup. Vanaf 13.55 uur voorbeschouwing op de Grand Prix van Oostenrijk. Vanaf 15.00 uur de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk.

De GP van Oostenrijk gratis kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om gratis live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2022 Live

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

LINK 3LINK 4

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!