Inwoners Miami willen streep door F1 race

Inwoners Miami willen streep door F1 race

april 19, 2022 Uit Door admin

Inwoners Miami willen streep door F1 race – Inwoners van Miami willen dat de Formule 1 Grand Prix, die voor 8 mei op het programma staat, van de kalender word gehaald. Volgens de inwoners is de geluidoverlast welke de races veroorzaken onverdraagzaam en stappen derhalve naar de rechter.

Inwoners Miami willen streep door F1 race

Fysieke schade

De omwonenden claimen dan ook dat er door de Grand Prix in hun stad een streep gaat. In de claim wordt gesteld dat de koningsklasse met een geluidsoverlast van 97 decibel “tot serieuze verstoringen gaat leiden en fysieke schade zal toebrengen aan de omwonenden”. Naar verwachting doet een lokale rechter maandag uitspraak.

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!