Site pictogram F1 Live!

Leclerc pakt in Melbourne poleposition

Leclerc pakt in Melbourne poleposition

Leclerc pakt in Melbourne poleposition

Leclerc pakt in Melbourne poleposition

Leclerc pakt in Melbourne poleposition – Charles Leclerc start zondag vanaf pole. De Fransman bleef in de kwalificatie voor de Grote Prijs van Australië Max Verstappen net voor. Beide rijders staan zondag derhalve op de eerste startrij. Verstappen zijn stalgenoot, Sergio Pérez liet net als tijdens de voorgaande Grand Prix ook nu weer een prima indruk achter en start zondagochtend samen met Lando Norris in Melbourne vanaf de tweede startrij.

Wil je niets van de derde Grand Prix van het seizoen missen? Kijk zondagochtend vanaf 05.55 uur via F1 Live naar de Formule 1 Grand Prix van Australië 2022.

F1 Live programma GP Australië

Het programma voor de Grand Prix van Australië ziet er als volgt uit: Zondag 10 april 07.00 uur Formule 1 Grand Prix van Australië.

F 1 GP van Australië gratis kijken!

Ondanks dat F1 Live zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 Live GP van Australië 2022

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!

Mobiele versie afsluiten