Livestream F1 GP Bahrein: 12.30 uur 3e vrije training

Livestream F1 GP Bahrein: 12.30 uur 3e vrije training

maart 3, 2023 Uit Door admin

Livestream F1 GP Bahrein: 12.30 uur 3e vrije training – Vanmiddag staat de 3e vrije training in Bahrein op het programma. Bekijk hier het programma, tijdschema en live stream voor de Formule 1 Grand Prix van Bahrein. TIP! Kijk hier ook de kwalificatie vanaf 15.05 uur live!

Naast het programma/tijdschema vind je hier ook linkjes om de laatste Grand Prix van het seizoen live te kijken. Dus wil je niets van de laatste Grand Prix van het seizoen missen, kijk hier dan vanaf vrijdag 3 maart alle trainingen, de kwalificatie en de Grand Prix Gratis!

F1 Live GP Bahrein 2023 Programma

Zaterdag 4 maart 12.30 uur 3e vrije training, 16.00 uur kwalificatie (voorbeschouwing 15.05 uur). Zondag 5 maart 16.00 uur Formule 1 Grand Prix Bahrein 2023 (live vanaf 12.55 uur).

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Livestream F1 GP Bahrein: 12.30 uur 3e vrije training

KIJK HIER LIVE!
1.LINK 1 – 2.LINK 2
3.LINK 3 – 4.LINK 4
5.LINK 5 – 6.LINK 6

(De linkjes worden vlak voor de start geüpdatet!)

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!