Livestream Formule 1 wintertest 2023

Livestream Formule 1 wintertest 2023

februari 22, 2023 Uit Door admin

Livestream Formule 1 wintertest 2023 – Donderdag 23 februari gaan op het Bahrain International Circuit in Bahrain de wintertest dagen van start. De wintertest vindt dit seizoen plaats in Bahrain omdat daar een week later ook het nieuwe raceseizoen van start zal gaan.

Tijdens de testdagen maken de F1-teams en -coureurs hun eerste kilometers met de nieuwe wagens voor het raceseizoen van 2023. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er in plaats van vier dagen nu slechts drie dagen getest. Dit alles om kosten te sparen.

Livestream Formule 1 wintertest 2023

De Formule 1-testdagen in Bahrein gaan iedere dag op 08.00 uur van start en eindigen pas aan het begin van de avond, om 17.30 uur. De wintertestdagen zijn te zien via deze linkpagina!

Het tijdschema ziet er als volgt uit:

Dag Lokale tijdNederlandse tijd
Donderdag 23 februari10.00u – 19.30u08.00 – 17.30u
Vrijdag 24 februari10.00u – 19.30u08.00 – 17.30u
Zaterdag 25 februari10.00u – 19.30u08.00 – 17.30u

Formule 1 kijken via een gratis stream

Nu onze Nederlandse Formule 1 topper Max Verstappen schittert tijdens de Grand Prix races word het steeds leuker om te kijken. Het net loopt vol met gratis streamlinkjes. In dit artikel proberen we je wegwijs te maken in de doolhof van zowel abonnementen als gratis sportstreamlinkjes!

Gratis Formule 1 streams

Na de standaard abonnementen kom je in het gebied van gratis live streams. Je komt van alles tegen maar welke diensten leveren een stream van goede kwaliteit.

Sportstream24

Sportstream24 is een website met heel veel gratis sportlinkjes. De site heeft een selectie voor de bezoekers gemaakt van de beste gratis streamlinkjes. Je hoeft hier dus niet lang zoeken om gratis naar een wedstrijd te kijken. De websitebeheerder(s) delen linkjes van goede tot uitstekende kwaliteit. Om een Formule 1 race te kijken kan je daar prima terecht! Kijk hier gratis Formule 1!

Vecdn

Je kan ook kijken bij Vecdn. De kwaliteit van de streams ligt bij Vecdn iets hoger dan op He’s Goal. Je kunt naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal of een andere sport kijken via deze site. Via deze link kijk je gratis!

TotalSportek

Bij TotalSportek wordt er per GP uitgelegd hoe het gratis streamen werkt. Bovendien zijn deze streams zeer stabiel. De kwaliteit is meetstal wel wat minder. Klik hier om te beginnen met kijken!

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!