Site pictogram F1 Live!

Qatar vervangt Sotsji op Formule 1-kalender

Qatar vervangt Sotsji op Formule 1-kalender

Qatar vervangt Sotsji op Formule 1-kalender

Qatar vervangt Sotsji op Formule 1-kalender

Qatar vervangt Sotsji op Formule 1-kalender – De van de kalender gehaalde Grand Prix van Rusland in Sotsji wordt vervangen door Qatar. Door de Grand Prix van Rusland ging eerder een streep, wegens de Russische invasie in Oekraïne. De grand prix stond gepland voor 25 september. Door de overname van de wedstrijd blijft het recordaantal van 23 races dit seizoen gehandhaafd.

Vorig jaar was de Formule 1 voor het eerst present op het Losail-circuit in Doha. Dit jaar stond de race niet op de rol, omdat het zou botsen met het WK voetbal in Qatar, maar eind september past wel.

Het Formule 1-management (FOM) heeft eerder al een tienjarige deal met Qatar gesloten over de organisatie van de Grand Prix.

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!

Mobiele versie afsluiten