Uitslagen en Standen

Uitslagen en Standen

Uitslagen en Standen

Lees hier alles over de uitslagen, standen en klassementen van het Formule 1 Grand Prix seizoen. Nu onze Nederlandse Formule 1 topper Max Verstappen schittert tijdens de Grand Prix races word het steeds leuker om naar de races te kijken. Naast het kijken naar de Grand Prix is het ook handig om op de hoogte te blijven van alle resultaten. We hebben voor jullie korte linkjes geplaatst om alle uitslagen en standen in te kunnen zien.

 

De Formule 1 kalender

Bekijk hier de actuele formule 1 kalender! Zet de races die je wil gaan kijken in je agenda zodat je niets hoeft te missen! Klik hier!

Individueel klassement

Tijdens het raceseizoen maakt de FIA het persoonlijk klassement op. Hier kan je zien wie er in strijd om de wereldtitel aan de leiding gaat en kan je jou favoriet terugvinden. Wil je het klassement bekijken? Klik hier!

 

Constructeur klassement

In het constructeur klassement zie je welk Formule 1 team de meeste punten heeft gescoord voor de F1 bolides van hun merkteam. Wil je het klassement voor het best scorende team bekijken? Klik hier!

Video hoogtepunten

Heb je een Grand Prix gemist en wil je de hoogtepunten hiervan nog even bekijken? Kijk dan op de pagina vol met video’s met samenvattingen van de races en de laatste nieuwsvideo’s. Klik hier!

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken.

 

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!