Verstappen wint en grijpt WK-leiding

Verstappen wint en grijpt WK-leiding

mei 23, 2022 Uit Door admin

Verstappen wint en grijpt WK-leiding – Max Verstappen heeft zondagmiddag de Formule 1 Grand Prix in het Spaanse Barcelona weten te winnen. Naast de overwinning grijpt Verstappen, na het met pech uitvallen van zijn grootste concurrent Charles Leclerc, ook de leiding in het WK-klassement. Naast het succes van de Nederlandse Formule 1 coureur greep zijn teamgenoot Sergio Pérez de tweede plaats. George Russell van team Mercedes finishte voor Carlos Sainz en stalgenoot Lewis Hamilton als derde.

Verstappen wint en grijpt WK-leiding

WK-klassement

Na zes verreden Grand Prix gaat Max Verstappen met vier overwinningen op zak aan de leiding in de stand om de wereldtitel. De coureur van team Red Bull vergaarde 110 punten. Charles Leclerc (Ferrarri) staat met 104 punten op de tweede plaats. De derde plek is voor Verstappen zijn maatje Sergio Pérez. Hij vergaarde in totaal 85 punten. De plaatsen vier, vijf en zes worden bezet door achtereenvolgens George Russell, Carlos Sainz en Lewis Hamilton.

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!