F1 Live GP Abu Dhabi 2022 Programma

F1 Live GP Abu Dhabi 2022 Programma

november 20, 2022 Uit Door admin

F1 Live GP Abu Dhabi 2022 Programma – Bekijk hier het programma/tijdschema voor de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi 2022.

Naast het programma/tijdschema vind je hier ook linkjes om de laatste Grand Prix van het seizoen live te kijken. Dus wil je niets van de laatste Grand Prix van het seizoen missen, kijk hier dan vanaf vrijdag 18 november alle trainingen, de kwalificatie en de Grand Prix Gratis!

F1 Live GP Abu Dhabi 2022 Programma

Vrijdag 18 november 11.00 uur 1e vrije training, 2e vrije training 14.00 uur. Zaterdag 19 november 11.30 uur 3e vrije training, 15.00 uur kwalificatie (voorbeschouwing 14.25 uur). Zondag 20 november 14.00 uur Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi 2022 (voorbeschouwing 12.55 uur).

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 Live GP Abu Dhabi 2022

KIJK HIER LIVE!
1.LINK 1 – 2.LINK 2
3.LINK 3 – 4.LINK 4
5.LINK 5 – 6.LINK 6

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!