Site pictogram F1 Live!

F1 Live

F1 Live

F1 Live

F1 Live

Live kijken: De beste live streams!

F1 Live kijken: De beste live streams! – Nu onze Nederlandse Formule 1 topper Max Verstappen schittert tijdens de Grand Prix races word het steeds leuker om te kijken. Het net loopt vol met gratis streamlinkjes. In dit artikel proberen we je wegwijs te maken in de doolhof van zowel abonnementen als live sportstreamlinkjes!

Legaal kijken met abonnement

In het verleden werden Formule 1 races uitgezonden via de kanalen van de BBC, Veronica en Ziggo. Echter gingen de rechten later naar ViaPlay. Hier kan je kan een abonnement bij ViaPlay afsluiten en deze delen met 5 vrienden. Echter kan je maar met twee verbindingen tegelijkertijd kijken.

F1 Live kijken: De beste live streams!

Gratis Formule 1 streams

Na de standaard abonnementen kom je in het gebied van online live streams. Je komt van alles tegen maar welke diensten leveren een stream van goede kwaliteit.

Sportstream24

Sportstream24 is een website met heel veel live sportlinkjes. De site heeft een selectie voor de bezoekers gemaakt van de beste live streamlinkjes. Je hoeft hier dus niet lang zoeken om live naar een wedstrijd te kijken. De websitebeheerder(s) delen linkjes van goede tot uitstekende kwaliteit. Om een Formule 1 race te kijken kan je daar prima terecht! Kijk hier live Formule 1, hier Voetbal en hier de Overige Sporten!

VPN Gids

Bij de VPN Gids kijk je het hele Formule 1 seizoen alle races gratis. Wil je geen enkele race missen? Dan ben je op de website van de VPN Gids op het juiste adres. Klik hier en mis geen race!

Onlive

Je kan ook kijken bij Onlive. De kwaliteit van de streams zijn beste goed en het is natuurlijk gratis. Je kunt naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal of een andere sport kijken via deze site. Via deze link kijk je gratis!

Livesoccer

Je kan ook kijken via livesoccer. De naam doet vermoeden dat je voetbal gaat kijken maar er is ook ruimte voor o.a. Formule 1, MotoGP en MXGP enz. Bovendien zijn deze streams redelijk stabiel. De kwaliteit is meetstal wel wat minder. Klik hier om te beginnen met kijken!

LiveTV756

Nast alle voorgaande opties is er ook nog LiveTV756. Via dit kanaal kijk je ook gratis Formule 1. Via deze site kijk je nagenoeg alle sportwedstrijden live. Neem er gerust een kijkje!

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!

Mobiele versie afsluiten