F1Live: Programma testdagen 2024

F1Live: Programma testdagen 2024

februari 19, 2024 Uit Door admin

F1Live: Programma testdagen 2024 – Woensdag gaan in Bahrain op het International Circuit van Sakhir de Formule 1 testdagen van start. Bekijk hier het drie-daagse programma en kijk drie dagen live via een gratis stream.

F1Live: Programma testdagen 2024

De eerste testdag is woensdag 21 februari. Het dagprogramma gaat om 07.50 uur van start en zal doorlopen tot 18.00 uur. Op de tweede dag, 22 februari gaat het programma eveneens om 07.50 uur van start en zal net als op dag 1 om 18.00 uur worden afgesloten. Op de derde en tevens afsluitende dag kunnen de teams testen van 07.50 uur tot en met 18.05 uur.

De testdagen in Bahrain live kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix uit te zenden zoeken we voor jullie voor alle races en trainingen wel linkjes om live te kunnen kijken! Klik op de onderstaande linkjes om naar één van deze stream kanalen te gaan. We wensen jou alvast heel veel kijkplezier!

Testdagen 2024

KIJK HIER LIVE!

VIAPLAY TVZIGGO TVKPN TVFORMULA1 TV

Linkjes naar de live stream pagina’s zijn vanaf de 1e testdag HIERHIERHIER en HIER te vinden

(De onlinelinkjes worden vlak voor en tijdens de wedstrijd(en) bijgewerkt!)

NOG MEER ONLINE SPORT KIJKEN!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 / STREAMPLAYER24 – De meeste sportliefhebbers kijken hun favoriete sport(en) op tv. Dit zijn meestal kanalen waar je een abonnement voor moet afsluiten. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een Online (soms gratis) dienst. Via zo’n gratis online dienst kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv (soms gratis) films, televisie en sportwedstrijden kijken.