F1 Fans vroeg op voor GP van Australië

F1 Fans vroeg op voor GP van Australië

april 4, 2022 Uit Door admin

F1 Fans vroeg op voor GP van Australië

F1 Fans vroeg op voor GP van Australië – Het is voor de Formule 1 fans het komend weekend vroeg opstaan om Max te zien racen. De Grote Prijs van Australië staat zondag namelijk al om 07.00 uur op het programma.

Circuit Albert Park flink aangepakt

Het circuit in het Albert Park in Melbourne is de afgelopen jaren flink aangepakt. Zo ligt er een nieuwe asfalt laag en zijn er twee bochten verdwenen. Door deze aanpak is het circuit 28 meter korter geworden dan voorheen en heeft het circuit nu maar liefst 4 DRS-zones. De grootste wijziging zit echter in het verwijderen van de chicane in de bochten 9 en 10. Hierdoor ligt hier nu een veel snellere bochtencombinatie.

Wil je niets van de derde Grand Prix van het seizoen missen? Het is even vroeg opstaan maar dan kijk je via de linkjes van F1 Live vanaf vrijdag 8 april alle trainingen, de kwalificatie en de Formule 1 Grand Prix van Australië 2022.

Programma GP van Australië

Het programma voor de Grand Prix van Australië ziet er als volgt uit: Vrijdag 8 april 05.00 uur 1e vrije training, 08.00 uur 2e vrije training. Zaterdag 9 april 05.00 uur 3e vrije training, 08.00 uur kwalificatie. Zondag 10 april 07.00 uur Formule 1 Grand Prix van Australië.

F1 Live GP Australië 2022

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

Bekijk hier het nieuwe circuit in Melbourne!

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!