Vernieuwd Albert Park geeft Verstappen goed gevoel

Vernieuwd Albert Park geeft Verstappen goed gevoel

april 8, 2022 Uit Door admin

Vernieuwd Albert Park geeft Verstappen goed gevoel – Max Verstappen heeft de eerste dag op het vernieuwd Albert Park circuit in Melbourne met een positief gevoel afgesloten. De Wereldkampioen in de Formule 1 raceklasse ziet door de aanpassingen op het circuit kansen om zondag tot een goed resultaat te komen. Verstappen ziet vooral voordelen in de vernieuwde bochten en de snellere rechte stukken. Hierdoor kan er meer ingehaald worden volgens de Nederlander.

Ferrari noteert snelste tijden

Het team van Ferrari kwam tijdens de eerste twee trainingen tot de snelste tijden. In de eerste sessie noteerde Carlos Sainz de snelste tijd (1:19.806). Tijdens de tweede sessie zette Sainz zijn teamgenoot, Charles Leclerc met 1:18.978 de snelste tijd van de dag neer. Verstappen kwam hier als tweede tot 1:19.223. Ondanks de updates aan zijn RB18 van Verstappen bleek het team van Ferrari op de vrijdag net iets sneller.

Fans moeten vroeg opstaan

Wil je niets van de derde Grand Prix van het seizoen missen? Het is even vroeg opstaan maar dan kijk je via de linkjes van F1 Live alle trainingen, de kwalificatie en de Formule 1 Grand Prix van Australië 2022 live.

Programma GP van Australië

Het programma voor de Grand Prix van Australië ziet er als volgt uit: Zaterdag 9 april 05.00 uur 3e vrije training, 08.00 uur kwalificatie. Zondag 10 april 07.00 uur Formule 1 Grand Prix van Australië.

F1 Live GP Australië 2022

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

Bekijk hier het nieuwe circuit in Melbourne!

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!