F1 Live kwalificatie GP Australië

F1 Live kwalificatie GP Australië

april 8, 2022 Uit Door admin

F1 Live kwalificatie GP Australië – Na drie trainingen op het Albert Park circuit in Melbourne is het zaterdagochtend om 08.00 uur tijd voor de kwalificatie voor de F1 GP van Australië. Wie start er zondagochtend om 07.00 uur op het vernieuwde circuit in Melbourne van pole position?

Wil je niets van de kwalificatie en de derde Grand Prix van het seizoen missen? Kijk via F1 Live vanaf naar de kwalificatie en op zondag naar de Formule 1 Grand Prix van Australië 2022.

F1 Live programma GP Australië

Het programma voor de Grand Prix van Australië ziet er als volgt uit: Zaterdag 9 april 05.00 uur 3e vrije training, 08.00 uur kwalificatie. Zondag 10 april 07.00 uur Formule 1 Grand Prix van Australië.

F 1 GP van Australië gratis kijken!

Ondanks dat F1 Live zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 Live kwalificatie GP Australië

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!