F1 GP Oostenrijk 2022 Tijdschema en Livestream

F1 GP Oostenrijk 2022 Tijdschema en Livestream

juli 7, 2022 Uit Door admin

F1 GP Oostenrijk 2022 Tijdschema en Livestream

Van 8 t/m 10 juli F1 GP Oostenrijk 2022 Tijdschema en Livestream. Bekijk hier het tijdschema en de beschikbare gratis livestream.

Elfde Grand Prix

Dus wil je niets van de elfde Grand Prix van het seizoen missen? Kijk hier dan vanaf vrijdag 8 juli de twee trainingen, de kwalificatie, de Sprintrace en op zondagmiddag 10 juli om 15.00 uur de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk 2022.

Tijdschema

Het tijdschema op de Red Bull Ring in Oostenrijk ziet er als volgt uit: Vrijdag 8 juli 13.30 uur 1e vrije training, 17.00 uur kwalificatie. Zaterdag 9 juli 12.30 uur 2e vrije training, 16.30 uur Sprintkwalificatie. Zondag 10 juli 15.00 uur Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk.

Livestream

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 GP Oostenrijk 2022 Tijdschema en Livestream

Kijk hier live!
LINK 1 – LINK 2
LINK 3 – LINK 4

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!