Programma F1 GP van Monaco 2022

Programma F1 GP van Monaco 2022

mei 23, 2022 Uit Door admin

Programma F1 GP van Monaco 2022

Programma F1 GP van Monaco 2022 – Na de overwinning van Max in Spanje volgt zondag 29 mei de zevende Formule 1 Grand Prix. Nu staat er voor de Wereldkampioen de Grand Prix van Monaco op het programma. De F1-bolides racen zondagmiddag over het stratencircuit van Monaco. Wil je niets van deze zeven de Grand Prix van het seizoen missen? Kijk via F1 Live vanaf vrijdag 27 mei alle trainingen, de kwalificatie en de Formule 1 Grand Prix van Monaco 2022.

Programma F1 GP van Monaco 2022

Het programma voor de Grand Prix van Monaco ziet er als volgt uit: Vrijdag 27 mei 14.00 uur 1e vrije training, 17.00 uur 2e vrije training. Zaterdag 28 mei 13.00 uur 3e vrije training, 16.00 uur kwalificatie. Zondag 29 mei 15.00 uur Formule 1 Grand Prix van Monaco.

F 1 GP van Monaco gratis kijken!

Ondanks dat F1 Live zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 Live GP van Monaco 2022

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!